Politică de Returnare De 14 Zile

Ultimul Update: Decembrie 2023

 

❤️ Îți mulțumesc enorm de mult că ai achiziționat unul dintre produsele digitale (sau că te-ai abonat la serviciile mele) de pe www.zerotoagency.com operat de Rares Gaitan, în cadrul RG Media LLC.

Oferim o politică de rambursare de 14 de zile!

Oferim o garanție completă de returnare a banilor pentru toate achizițiile efectuate pe site-ul meu. Dacă nu ești mulțumit de produsul pe care l-ai achiziționat de la mine, poți primi banii înapoi fără întrebări.

Poți solicita o rambursare completă în termen de 14 de zile calendaristice de la achiziție. După perioada de 14 de zile, nu vei mai fi eligibil și nu vei putea primi rambursare.

 

Situații frecvente:


1. Pentru a fi eligibil pentru o rambursare pentru unul dintre produsele noastre digitale, progresul tău nu trebuie să depășească 20% pentru cursul în 14 de zile și cel puțin 5 prezențe la apelurile noastre săptămânale de coaching.

Nu poți finaliza întregul curs și apoi să soliciți o rambursare după câteva luni.

Suntem siguri că vei avea suficient conținut și informații pentru a lua o decizie dacă dorești să păstrezi produsul sau nu.

Echipa noastră poate accesa cu ușurință progresele realizate de un membru al oricărui produs digital pe care îl vindem.

2. Ești eligibil pentru o rambursare de doar 7 zile, dacă ai achiziționat un produs digital printr-un link de afiliere de la cineva care este înregistrat în programul nostru de afiliere.

Acest lucru se datorează faptului că plătim afiliaților noștri în fiecare lună, deci nu putem plăti un comision complet de afiliere unuia dintre afiliații noștri dacă persoana pe care ne-au redirecționat solicită o rambursare.

În majoritatea cazurilor, nu vei avea nimic de-a face cu a doua situație. Acest lucru se aplică numai dacă un prieten sau cineva pe care îl cunoști vă recomandă unul dintre produsele noastre digitale și achiziționezi ceva prin link-ul lor.

În acest moment, acestea sunt singurele 2 lucruri importante pe care trebuie să le știi despre politica noastră de rambursare.

Pentru a solicita o rambursare, trebuie doar să trimiți un e-mail cu numele tău, cererea de rambursare și motivul rambursării la [email protected]

Dacă ai alte întrebări suplimentare sau dorești să soliciți o rambursare, nu ezita să ne contactezi.

🚨 IMPORTANT: Odată ce rambursarea este efectuată, toate datele tale vor fi șterse și vei fi interzis pe viață la serviciile noastre.

Avem mii de cazuri de succes și avem toată încrederea că sistemele noastre funcționează, mai ales atunci când sunt puse în aplicare și există practică.

Oferim tot suportul necesar și punem la dispoziția membrilor noștri coaches și consilieri pe care îi pot utiliza 24/7.

Ne dorim să oferim studenților noștri cea mai bună comunitate, motivul pentru care nu acceptăm înapoi pe cei care renunță la visurile lor.